Onderhoudswerkzaamheden aan keukens & toiletten woningen Accolade (project in proces)

In opdracht van Accolade voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit aan totaal 77 woningen in Joure en Franeker.

Het gaat om het onderhoud en vernieuwen van het toilet en keuken. Hierbij moet gedacht worden aan:

 

- nieuw installatiewerk

- nieuw tegelwerk in keuken & toilet

- nieuwe keuken plaatsen

- nieuw sanitair plaatsen in toilet

 


Renovatie & restauratie schuur

Een mooie samenwerking tussen onze dochteronderneming Vallinga - de Jong, Restaureren & Bouwen.
De kennis van beide ondernemingen samen bundelen om zo met elkaar te gaan voor het beste resultaat.

 

De schuur verkeerde in slechte staat en er moest nodig wat aan gebeuren. Van het vervangen van rotte balken en weer opnieuw aanlassen tot aan het isoleren van de schuur.

 

Hieronder vindt u een aantal foto's van het bouwproces/stappenplan. Wilt u meer weten over deze renovatie & restauratie, of wilt u ook een renovatie of restauratie aan uw woning/boerderij/schuur of bedrijfspand. Neem dan vrijblijvend contact met ons op en horen wij graag uw bouwwensen.

Verfraaiing aan bedrijfsloods te Emmeloord

In opdracht van MSP dak + wand hebben wij Zweeds rabatgevelbekleding aangebracht op een bedrijfsloods te Emmeloord. Een fijne samenwerking met MSP dak + wand en een mooi eindresultaat!

 

Wilt u meer weten over dit project? Of wilt u ook een verfraaiing geven aan uw bedrijfsloods, woning of boerderij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Renovatie doucheruimte zwembad Vitaloo te Bolsward

In opdracht van Optisport hebben wij de doucheruimte van Zwembad Vitaloo gerenoveerd.

 

De renovatie is uitgevoerd tijdens de Kerstvakantie van 2016/2017 in een tijdsbestek van minder dan twee weken! De doucheruimte is compleet gesloopt en er is een compleet nieuw douchesysteem aangebracht.
In de nieuwe doucheruimte is er ook een kinderdouche (wasbeer), koud water douche en een nieuwe douchepaal gerealiseerd.

 

Hieronder vindt u een aantal foto's van het bouwproces/stappenplan. Wilt u meer weten over deze renovatie, of wilt u ook een renovatie aan uw zwembad/badkamer. Neem dan vrijblijvend contact met ons op en horen wij graag uw bouwwensen.

Renovatie dakwerk woning

Renovatie projecten voeren wij regelmatig uit. Bij dit dak hebben wij nieuw doek en nieuwe panlatten aangebracht.

 

Hieronder vindt u een aantal foto's van het bouwproces/stappenplan. Wilt u meer weten over deze dakrenovatie, of wilt u ook een renovatie aan uw woning/bedrijfspand. Neem dan vrijblijvend contact met ons op en horen wij graag uw bouwwensen.