Nieuwbouw rietgedekte woning

Een exclusieve landelijke rietgedekte villa hebben wij eerder gerealiseerd! Ook in 2018 mogen wij weer een sfeervolle rietgedekte woning bouwen. Wij zijn blij met een uitdaging, zoals deze en gaan weer voor een prachtig eindresultaat.

De bestaande woning op de kavel is gesloopt tot het fundament. De eigenaar van de woning wil de bestaande fundering uitbreiden, zodat de woning groter wordt dan bestaand. Een bijzondere uitvoering van deze woning is dat de kap (dak) volledig traditioneel in het werk wordt opgebouwd. Volgens de wensen en eisen van de opdrachtgever en met in achtneming het huidige bouwbesluit.


De woning is ontworpen door Wijbenga - Tromp architecten & adviseurs te Sneek. De uitvoeringstekeningen zijn uitgewerkt door ons zelf (werkvoorbereiders/bouwkundig tekenaar) en in overleg met de architect & opdrachtgever voor het best mogelijke resultaat. Door de korte lijnen en het directe contact met alle partijen voorkomen wij complicaties op het project en zorgen hierdoor voor een voortvarend verloop van het project.

 

Wilt u meer weten over onze manieren van werken, of wilt u zelf nieuwbouwen met een hoge kwalitatieve afwerking? En tevens zelf ook graag meedenken voor-en tijdens de bouw van uw project? Of wilt u zelfs ons de vrije hand geven aan de hand van ontwerptekeningen van de architect of gezamenlijk iets met ons ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op en wij bouwen uw wensen tot werkelijkheid!