Jumpstyle Heerenveen

In samenwerking met de opdrachtgever kregen wij begin 2017 de opdracht om het nieuwste trampolinepark van Noord-Nederland te ontwerpen en vervolgens te realiseren genoemd ‘’Jumpstyle Heerenveen’’. Een nieuw pand met een oppervlakte van 1000m2. Hierin is een trampolinepark, horeca gelegenheid en een lounge/zitgedeelte op de verdieping gerealiseerd. Het volledige concept ‘’Jumpstyle’’ is bedacht door de opdrachtgever. Het ontwerp qua uitstraling en indeling hebben wij zelf uitgewerkt van voorlopig ontwerp tot en met de definitieve uitvoeringstekeningen. Na het vergunningstraject is de bouw gestart.

 

De eerste paal geslagen op 20 april 2017 en- 22 juli 2017 is het trampolinepark officieel geopend voor bezoekers. Enkele maanden na de oplevering hebben wij de opdracht gekregen om in Assen het zelfde concept te realiseren, maar dan in een bestaand pand. Lees verder: Jumpstyle Assen

 

Wilt u meer weten over onze manieren van werken, of wilt u zelf nieuwbouwen met een hoge kwalitatieve afwerking? En tevens zelf ook graag meedenken voor-en tijdens de bouw van uw project? Of wilt u zelfs ons de vrije hand geven aan de hand van ontwerptekeningen van de architect of gezamenlijk iets met ons ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op en wij bouwen uw wensen tot werkelijkheid!

Jumpstyle Heerenveen