Samenwerking NHL studenten

Het bedrijf werkt samen met vier studenten van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL). In opdracht van hun opleiding Bedrijfskunde-MER (Management, Economie en Recht) voeren de studenten een opdracht uit binnen Bouwbedrijf Huitema Vallinga. De eerste opdracht is het bedrijf intern analyseren. Hierbij kan men denken aan bedrijfsprocessen en bijvoorbeeld de organisatiestructuur. De tweede opdracht is het schrijven van een HRM handboek en HRM adviesrapport (Human Resource Management). De studenten geven hierop een vrijblijvend HRM advies.

 

Update: HRM Handboek en Advies 19-02-2016)
De studenten hebben het laatste rapport (HRM Handboek en Advies) gepresenteerd. Ze hebben alle rapportages ingeleverd en behaald. Gefeliciteerd! Wij hechten veel waarde aan de rapportages en gaan hier zeker wat mee doen. Wij willen de studenten bedanken en wensen hun veel succes met de studie.

 
Kortom een leuke samenwerking tussen het bedrijf en de studenten. Het bedrijf hecht veel waarde aan de aangeleverde bedrijfskundige rapporten Het bedrijf kan er eventueel weer frisse ideeën uithalen.