Kleine bouwprijs voor uitbouw pand Jousterkade 4 te Sneek

In het jaar 2017 verbouwden wij het pand (Rijksmonument) aan de Jousterkade 4 te Sneek! Het complete ontwerp & uitvoeringstekeningen zijn uitgetekend door Wesley Vallinga van Bouwbedrijf Huitema Vallinga BV! Op 31-05-2018 hebben de eigenaren van het pand de kleine bouwprijs van 2018 gewonnen op de bijzondere uitbouw aan het bestaande pand! Wij wensen de opdrachtgever heel veel woonplezier toe en wij zijn blij met deze eer als bouwers!

 

IMG 20171030 WA0057


Schoolbezoek De Earste Trimen uit Nijland

Op dinsdag 28 juni was op bezoek Basisschool De Earste Trimen uit Nijland. Groep 7 & 8 van totaal 23 leerlingen hebben eerst een algemene bedrijfspresentatie in de kantine gehad.

 

Zij hebben een rondleiding in kantoor en werkplaats/productie gekregen. De leerlingen hebben op kantoor gezien wat er allemaal gebeurt en kleine opdrachtjes uitgevoerd. In de werkplaats hebben zij een vogelhuisje voor thuis gemaakt (foto).

 

Aan het einde van het bezoek hebben zij een presentje meegekregen en kunnen wij het allemaal bekijken als een geslaagde middag.

 

Bedankt voor jullie bezoek!

 

Vogelhokje web actueel

Grote ontwikkeling binnen Bouwbedrijf Huitema Vallinga B.V.

Bolsward- Bouw- en restauratiebedrijf de Jong B.V. te Workum is overgenomen door Bouwbedrijf Huitema Vallinga B.V. te Bolsward. Vanaf 1 januari 2016 is het bedrijf een dochteronderneming van Bouwbedrijf Huitema Vallinga B.V.

 

De dochteronderneming gaat verder onder de naam Vallinga - de Jong (Restaureren & Bouwen. Vallinga - de Jong is gespecialiseerd in het restaureren van historische panden/gebouwen, onlangs is het Stadhuis te Bolsward en De Sneeker Waterpoort gerestaureerd. Ook voor onderhoud en klassieke nieuwbouw kan u terecht bij Vallinga - de Jong (Restaureren & Bouwen).

 

De voormalige eigenaar Sjirk de Jong (Bouw- en restauratiebedrijf De Jong B.V. te Workum) blijft werkzaam binnen Vallinga - de Jong. Komende jaren wordt de kennis en specialisatie van het restaureren overgedragen. Door de overname beschikt het bedrijf over meer personeel en zijn er kansen om grotere projecten aan te nemen. Sjirk de Jong vindt het prettig en heeft een goed gevoel dat op deze manier het bedrijf kan groeien.

 

Wij zijn echter geen onbekenden van elkaar, want enkele jaren geleden hebben wij de Martinikerk te Bolsward gerestaureerd. Deze samenwerking was prettig en tevens goed verlopen met een gewenst resultaat.

 

Vallinga - de Jong krijgt een geheel nieuwe website en sociaalmedia pagina's, zodat alle projecten zijn te volgen.

 

 Afbeelding1

Wij verwelkomen drie nieuwe machines!

Ter vervanging verwelkomen wij drie nieuwe machines. Een nieuwe aanwinst voor het bedrijf en voor onze dochteronderneming Vallinga - de Jong, Restaureren & Bouwen.

 

Onder andere is de freesmachine, vlakbank en de afkortzaag vervangen. De nieuwe machines hebben meerdere mogelijkheden en voorzien van de nieuwste technologie.

 

Het complete machinepark is weer up-to-date! Bekijk hieronder de nieuwe machines!

Nieuwe VW Transporter

Wij verwelkomen onze nieuwe bedrijfsauto VW Transporter! Ter vervanging van een oude bedrijfsauto.

 

Afbeelding1

Meer artikelen...