Jumpstyle Assen (project in afronding)

Na de oplevering van Jumpstyle Heerenveen kregen wij enkele maanden erna de opdracht om in Assen een Jumpstyle te realiseren.

 

Een bestaand pand waar voorheen een grote sportschool in zat gevestigd hebben wij compleet verbouwd. Het ontwerp van het gebouw hebben wij zelf uitgewerkt van voorlopig ontwerp tot en met de definitieve uitvoeringstekeningen.
Na het vergunningstraject met de gemeente en akkoord hierop is de bouw van start gegaan! Het volledige concept ''Jumpstyle'' is van de opdrachtgever zelf.

 

De totale oppervlakte van het pand is ruim 2000m2 met daarin een trampolinepark, horecagelegenheid en een lounge/zitgedeelte op de verdieping en bagane grond.

 

Wilt u meer weten over onze manieren van werken of wilt u zelf verbouwen en wilt u een hoge kwalitatieve afwerking en zelf ook graag meedenken voor-en tijdens de bouw van uw project? Of wilt u zelfs ons de vrije hand geven aan de hand van ontwerptekeningen van de architect of gezamenlijk iets met ons ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op en wij bouwen uw wensen tot werkelijkheid!